BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Rendezvények engedélyeztetése

Az Értékesítési és Szolgáltatási Igazgatóság feladata engedélyezni, ellenőrzni és felügyelni a hallgatói tanulmányi- és vizsgakötelezettségek teljesítésével közvetlenül összefüggőkön kívül, az Egyetemen megrendezett, hallgatókat érintő, hallgatói szervezésű, illetve számukra szolgáltatást nyújtó, továbbá az ÉSZI feladatkörét érintő rendezvényeket.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem területén szervezett hallgatói rendezvényeket (Kari Hallgatói Képviselet, Szakkollégium, Öntevékeny Kör, HKT tagszervezete által szervezett és minden más hallgatókat érintő programok, rendezvények, valamint szórólapozás illetve egyetemi promóciós megjelenés) az alábbi formanyomtatványon kell bejelenteni.

 

Az engedélyeztetés menete (kollégiumokon kívüli rendezvények esetén):

  1. Ezen formanyomtatvány kitöltése, aláíratása az Egyetemi Hallgatói Képviselet által, és benyújtása az ÉSZI-nek a rendezvény tervezett napja előtt legalább 20 munkanappal.
  2. A megadott ajánlatra nyilatkozattétel a kérelmező és/vagy a kötelezettségvállaló részéről.

 

Az engedélyeztetés menete (kollégiumokban megrendezendő események esetén):

A kollégiumi rendezvényigényt elsőként ezen a linken szükséges bejelenteni.

Ezt követően ezt a dokumentumot (pdf) (doc) értelemszerűen kitöltve és aláírva az ÉSZI részére szükséges leadni minimum 5 munkanappal a rendezvény kezdete előtt.

Kérdés esetén az alábbi kapcsolattartási e-mail címen tudnak keresni minket: kollegiumirendezveny@m365.bme.hu

A dokumentumok leadásának helye és ideje:

Vásárhelyi Pál Kollégium, B épület - ÉSZI

hétfő: 13:00-14:00

szerda: 9:00-10:00