BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

ESÉLYEGYENLŐSÉGI TÁMOGATÁS

ee_logoA Műegyetemen tanulmányokat folytató speciális igényű hallgatók, illetve az egyetem oktatói számára egyre szélesebb körben érhetőek el szolgáltatások. Az általunk nyújtott szolgáltatások célja, hogy:

  • minden itt tanuló hallgató számára egyenlő esélyeket biztosítsunk annak érdekében, hogy tanulmányaikat képességeik és szorgalmuk szerint végezhessék,
  • speciális igényeik ne jelenthessenek hátrányt számukra egyetemi teljesítményükben és beilleszkedésükben.

Ha középiskolában, vagy az érettségi alkalmával már részesültél kedvezményekben és most is szeretnéd ezeket igénybe venni, REGISZTRÁLD MAGAD!

Ha még nem döntötted el, hogy szeretnél-e regisztrálni, vagy csak szükséged van pár hasznos infóra a félévkezdéshez, először kattints IDE!

Ha már részesülsz valamilyen kedvezményben, de szükséged lenne további segítségre, ismerd meg a SZOLGÁLTATÁSAINKAT! A szolgáltatások igénybevételére csak aktív hallgatói jogviszonnyal van lehetőséged!

Ha te nem vagy sajátos igényű hallgató, de barátod/évfolyamtársad érintett és SZERETNÉL SEGÍTENI (ÖSZTÖNDÍJ), tudj meg többet arról, hogyan vehetsz részt a szolgáltatásainkban!

Ha OKTATÓKÉNT nem világos, miért kapnak egyes hallgatók határozatot a Hallgatói Esélyegyenlőségi Bizottságtól, a fenti linken áttekinthetők a sajátos igényű hallgatók jogai.

Ha csak szeretnél többet tudni arról, hogy mit jelent autizmussal, érzékszervi- vagy testi-, esetleg pszichés fogyatékossággal élni, látogasd meg a TUDÁSTÁRUNKAT!

Grafika egy csoport speciális igényű fiatalról